Thursday

banki

здесь рядом обсуждали будущие флэш(забавные уважаемые люди =)**), а самое интересное оказалось о конкретно одном проекте - Танки Онлайн. А они приносят в месяц 750k$ - круто(Наверно это gross)*. Технические расходы - 30к$/месяц, еще 10к или 30к где то на поддержку уходят. Делали их вроде где то год, гдето 20-30 человек. Наверно 500к$-900к$ ушло на разработку, и еще на маркетинг несколько сотен.



Вообще, тема мультиплеерных танков на флэше - до сих пор являеться одной из самой популярной. Как то пример - успех клонов Advanced Wars и Tanks. ShellShock - мультиплеерные танки великолепен не только сам по себе - а по деньгам тоже - всеголишь в 10-15 раз зарабатывает меньше Танков Онлайн.



*Пруф - сказали узнавать в вашей налоговой! =)


**ЗЫ флэш всех переживет!






Джо Ейґбобо (Joe Aigboboh) 22 роки і на відміну від багатьох своїх однолітків у нього немає облікового запису в Facebook. Втім, це не завадило йому разом зі своїм партнером Джессом Тевелоу (Jesse Tevelow) добре заробити на цій соціальній мережі. Хлопці створили міні-додаток Sticky Notes і тепер тільки на рекламі заробляють близько 45 тисяч доларів на місяць.
Sticky Notes – досить простенький Facebook-додаток, що дозволяє залишати короткі замітки. Його розробка зайняла менше тижня, проте витрачений час окуповується в декілька раз. Після того, як творцям вдалося вийти на заробіток у кілька десятків тисяч доларів на місяць, вони вирішили сконцентруватися на створенні інших додатків. Була навіть зареєстрована компанія J-Squared. Інший додаток, Glitterbox, дозволяє відправляти яскраві повідомлення та зображення.
І хоча різноманітних додатків для Facebook створено кілька тисяч, по-справжньому популярних не так багато – згідно Business Week лише близько сотні з них були встановлені понад півмільйона разів. Згадане Sticky Notes було встановлено 3,5 мільйона разів, а щодня ним користуються трохи більше 200 тисяч чоловік.
Цікаво, що навіть рідні та близькі засновників здивовані їх успіхами. Мати Джесса Тевелоу вважає сина божевільним і не вірить, що в цій області можуть бути мільйонні оборудки.

No comments:

imagemagic add text to image

rem different types of text annotations on existing images rem cyan yellow orange gold rem -gravity SouthWest rem draw text and anno...